1. We have moved to a new Forum System. Please let us know if you have any issues.
    Dismiss Notice

Resolved: I Can't enable my Avatar

Discussion in 'Website Support/Help' started by derp, Feb 28, 2011.

  1. derp

    derp New Member

    i can't seem to be able to enable my avatar?

    halp
     
  2. derrian

    derrian Administrator Staff Member

    I had this issue for a bit until I took a second to read the instructions :) Please follow these steps


    1. Go to 'Settings'
    2. 'Edit Avatar'
    3. Mark the circle for 'Use Custom Avatar'
    4. Fill out Option 1 or 2 to pull in the picture you want as an avatar.
    5. Click to 'Save Changes'
     
  3. derp

    derp New Member

    Thanks
     
  4. Rowtard

    Rowtard <font color="#EF77A6">Super Moderator</font>

    I saw him attempt it. Looked like a coding error, there wasn't the lower section where it says to enter the link/upload
     
  5. derrian

    derrian Administrator Staff Member

    Can one of you guys send me a screenshot? I can't find anything in the settings that is missing.

    Brett can you upload a Profile picture with no issues?
     
  6. Rowtard

    Rowtard <font color="#EF77A6">Super Moderator</font>

    Theres a white bar instead of the grey one with "custom avatar" and thats it. The rest isnt there at all. Maybe he can get you a screen shot
     
  7. derrian

    derrian Administrator Staff Member

    Anyone else, who is not a Mod have this issue?
     
  8. 1Kris06

    1Kris06 Member

  9. Rowtard

    Rowtard <font color="#EF77A6">Super Moderator</font>

    Yup thats what Brett saw too. Looks like its a mask issue or something.
     
  10. Gdschaf

    Gdschaf New Member

    yarp, i get that too

    also, i can't use image bb code in my sig
     
  11. derrian

    derrian Administrator Staff Member

    I think I got it fixed :) Everyone please try the avatars and sig images again :)
     
  12. 1Kris06

    1Kris06 Member

    it works
     
  13. derp

    derp New Member

    yep
     

Share This Page